Дріп кава Colombia La Glorieta Orange Honey | Illusion
Пн - Пт: c 9:00 до 17:00
UA |
Безкоштовна доставка від 900 грн
Арт.: Невідомо

Drip coffee Colombia La Glorieta Orange Honey

Країна: Колумбія
Хочу замовити оптом
-
+

Характеристики

  • Смаковий профіль сицилійський апельсин, червоні тропічні фрукти, дуріан, пітахайя, апельсиновий джем
  • Баланс смаку насичена кислотність сицилійського апельсину, довга солодкість тропічних фруктів та мінімальна гіркота
  • Обробка Honey +72 години анаеробної ферментації
  • Обсмажка фільтр
  • Різновид Castillo
  • Регіон Armenia, Quindio
  • Ферма La Glorieta
  • Фермер Hernando Arcila
  • Висота 1350 - 1400 м
  • Ґрунт Volcanic Ash
  • Врожай 2023
  • Рецепт приготування Оберіть високий посуд для того, щоб дріп-пакет не торкався готового напою. Відкрийте дріп-пакет за лінією відриву, зафіксуйте його за краї чашки. Залийте воду у дріп-пакет до верху (1/3 загального об'єму води) та дайте повністю стекти. Повторіть ще 2 рази. Та насолоджуйтесь смачною кавою.

Опис

Дріп кава Colombia La Glorieta Orange Honey – поєднання насиченого кавового аромату та легкого смаку сицилійського апельсина. У ній відчувається солодкий апельсиновий джем та насичені тропічні фрукти. Найкраще розкривається у фільтрі.

 

Ернандо — кавовий фермер у третьому поколінні, який успадкував дві ферми, коли його батько Ернандо Арсіла помер 20 років тому. Протягом багатьох років він зосереджувався на виробництві великого об’єму кави середнього сегмента, але з 2020 року перепрофілював своє господарство, щоб виробляти високоякісну каву. Після кропіткої та наполегливої ​​роботи Ернандо готовий запропонувати світові високоякісну каву, котра доповнена інноваційними методами обробки.

 

La Glorieta – La Glorita – це ферма площею 35 гектарів, розташована на висоті 1400 м над рівнем моря. В основному  вирощують колумбійські традиційні сорти, такі як Caturra, Castillo і Typica. Погода в Арменії тепла, це обумовлено гірським географічним положенням. La Glorieta — це традиційна ферма, тому фермер піклується про ґрунт, використовуючи передові практики, які допомагають відновити його, наприклад органічний компост, посадку місцевих дерев і видалення бур’янів біля основи кавових дерев.

 

Процес обробки

 

Ця кава була піддана сухій анаеробній ферментації тривалістю 72 години з м’якоттю. Під час цього етапу бродіння додавали стиглі апельсини та винні дріжджі. Потім вишні очищали від м’якоті та сушили на «африканських» сітках, а стиглі апельсини клали серед кави до досягнення ідеального вмісту вологи.

Умови оплати та доставки

Зручне замовлення товарів онлайн Безготівкова оплата
3 види прайсу для гуртових замовлень 3 види прайсу в залежності від обсягу замовлення
Безкоштовна доставка на гуртові замовлення від 20 кг Безкоштовна доставка на гуртові замовлення від 20 кг
Відправка замовлень протягом 1-2 робочіх днів Термін доставки 1-3 дні

Замовити каву оптом

Заповніть форму і з вами зв'яжеться менеджер для уточнення деталей замовлення
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Кошик

Ваш кошик пустий
Calculate Shipping
Apply Coupon
Available Coupons
ciklum.com Get 10% off Партнерська знижка для корпоративного клієнта CIKLUM
test Get 50% off