Ферма Milan розташована в муніципалітеті Перейра, департаменту Рісаральда. Поряд з національним парком Лос Невадас в оточенні вулканічного комплексу Nevado del Ruiz. Середня температура в цій місцевості коливається від 21 до 28 градусів ℃. Середня кількість опадів – 1800 мм, вологість – 74%.
Власником ферми з 1982 року є Julio Cesar Madrid – кавовий фермер у третьому поколінні. Finca Milán є другою за величиною фермою в Café UBA. На площі 60 га Julio Cesar культивує так різновиди, як Colombia, Castillo, Supreme, Caturra, Catiope, Pink Bourbon та Red Bourbon. Також на території ферми знаходиться станція обробки UBA, де проводять різні обробки, зокрема Natural, Honey, Washed, Double Fermentation та Culturing.
Процес обробки
Після збору кавових вишень, паросток всередині зерна починає метаболічний процес, готуючись до проростання. Цей процес підвищує температуру та обмін рідин у вишні через енергетичні потреби паростка. У цей час вишню кладуть в пакет на 10-12 годин.
У цей момент бактерії, присутні в навколишньому середовищі та на вишні, починають розщеплювати вуглеводи цукру, що ще більше підвищує температуру. Після цього кава охолоджується в резервуарі з водою при 8-10 градусах за Цельсієм, а потім сушиться під сонцем. На останньому етапі — кава відправляється в халлер для видалення всіх верхніх шарів. Кінцевий продукт упаковується у вакуумні пакети та відправляється на експорт.