Пн - Пт: c 9:00 до 17:00
UA |
Арт.: Невідомо

Drip coffee Colombia Strawberry

Країна: Колумбія
Хочу замовити оптом
-
+

Характеристики

  • Смаковий профіль свіжа полуниця, солодка суниця, мандарин
  • Баланс смаку легке тіло з приємною кислинкою цитруса та солодкістю червоних ягід
  • Обробка натуральна та експериментальна
  • Обсмажка фільтр
  • Різновид Catiope
  • Регіон Huila
  • Висота 1550-1750 м
  • Врожай 2023-2024
  • Рецепт приготування Оберіть високий посуд для того, щоб дріп-пакет не торкався готового напою. Відкрийте дріп-пакет за лінією відриву, зафіксуйте його за краї чашки. Залийте воду у дріп-пакет до верху (1/3 загального об'єму води) та дайте повністю стекти. Повторіть ще 2 рази. Та насолоджуйтесь смачною кавою.

Опис

El Mirador — ферма Елкіна Гузмана, чия родина вже понад 70 років займається виробництвом кави. 12 з них вони з особливою відданістю досліджують технології обробки. El Mirador розташована в муніципалітеті Палестина, в селі Ель Портал, в околицях заповідника Помпея в долині річки Магдалена. Площа ферми – 32 га, більшість з яких засаджені екзотичними сортами кави, такими як Catiope, Mokka, Tabi, Geisha, Orange, Striped  Pink Bourbon. 2 га займає Caturra, що використовується для експериментів з обробкою.

 

Елкін Гузман стандартизував робочі процеси обробки, які використовуються на цій фермі, щоб забезпечити послідовність і контроль якості на кожному кроці. Він дуже уважний до деталей  застосовує інноваційні підходи до ферментації, включаючи різноманітні методи обробки, такі як Coffee Maceration, Lactic та Acetic Natural.

 

Процес обробки

Під час обробки відібрану кавову вишню помістили у пластикові бочки, де вона проходила початкову ферментацію. 150 кг вишні залишили герметично закритими на 60 годин, щоб активувати мікроорганізми та вивільнити CO2.

 

Після цього в бочки додається закваска, підготована попередньо за допомогою ферментації кави з полуницею (у співвідношенні 10 літрів на бочку), та залишається для подальшого бродіння на 270 годин. Загалом процес ферментації триває 330 годин.

 

Після цього часу кава виймається з бочок і переноситься в зону сушіння. Її розкладають тонким шаром та перші 3 дні не перемішують, а потім починають перемішувати кожні 3 години поки вишні не висохнуть  до вологості від 10,5 до 11%. Далі ягоди збирають в мішки та зберігають кілька місяців.

 

На останньому етапі — кава відправляється в халлер для видалення всіх верхніх шарів.

Умови оплати та доставки

Зручне замовлення товарів онлайн Безготівкова оплата
3 види прайсу для гуртових замовлень 3 види прайсу в залежності від обсягу замовлення
Безкоштовна доставка на гуртові замовлення від 20 кг Безкоштовна доставка на гуртові замовлення від 20 кг
Відправка замовлень протягом 1-2 робочіх днів Термін доставки 1-3 дні

Замовити каву оптом

Заповніть форму і з вами зв'яжеться менеджер для уточнення деталей замовлення
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Кошик

Ваш кошик пустий
Calculate Shipping
Apply Coupon
Available Coupons
ciklum.com Get 10% off Партнерська знижка для корпоративного клієнта CIKLUM
test Get 50% off