Регіон Серрадо Мінейро є всесвітньо визнаним місцем вирощування високоякісної кави в Бразилії, розташований на північному заході штату Мінас-Жерайс.
Наявність чітко визначених сезонів – спекотного, вологого літа та приємно сухої зими – є сильною характеристикою регіону. Кавові плантації розташовані в районах на висоті від 800 до 1300 метрів, результатом чого є високоякісна кава з унікальною ідентичністю.
Процес обробки
В період з серпня по вересень відбувається збір врожаю. Збір виключно ручний. Стиглі ягоди потрапляють на сортування, де їх додатково перебирають, щоб залишити тільки стиглі ягоди з високим вмістом цукру. Після сортування ягоди відправляються на «Африканські» сітки де відбувається сушка. Постійний контроль з боку фермера, дозволяє вчасно перемішувати ягоди та запобігати нерівномірному сушінню. Ягоди висушують до вологості зерна в 10-12%. Після зерна очищають та відправляють їх на «відпочинок».