Granja El Paraíso-92 – це сімейна ферма, яка вирощує різні сорти, такі як Java, Bourbon Pink, Geisha, Pacamara, Caturra, Tabi, Castillo, Supremo та Colombia, використовуючи високо інноваційні системи, такі як тераси, крапельні поливи, тіньові плантації. Finca Paraiso-92 також має власну мікробіологічну лабораторію, лабораторію якості та переробний завод. Процеси, що застосовуються до різних сортів кави, починаються з суворого відбору, стерилізації та визначення характеристик вишні. Вся подальша робота з сировиною є чітко регламентованою. Як наслідок, кожна позиція кави, що виходить з даної ферми є унікальним представником місцевого теруару та професіоналізму виробника.
Процес обробки
Каву збирають виключну вручну. Ретельно сортують ягоди за розміром та щільністю. Після ягоди стерилізують озоново-водним методом та ультрафіолетовим світлом.
Наступним кроком ягоди занурюють у воду температурою 90 градусів за Цельсієм, для того, щоб підкреслити солодкість вишні. Анаеробна ферментація триває 62 години з додаванням дріжджів S – 23. Кінцевим етапом ягоди відправляють на сушіння в механічні сушарки на 88 годин при температурі 40 градусів. Показник вологи має складати 10.2%.