Купити каву Drip coffe Anserma Estandar в інтернет-магазині | Illusion
Пн - Пт: c 9:00 до 17:00
UA | EN |
Безкоштовна доставка від 900 грн
Арт.: Невідомо

Drip coffe Anserma Estandar

Країна: Колумбія
Солодкість
Гіркота
Кислотність
Хочу замовити оптом
-
+

Характеристики

  • Смаковий профіль слива, вишневий лікер, шоколад
  • Баланс смаку приємна вишнева кислотність, яскрава солодкість, тіло середньої щільності, тривалий післясмак, що обгортає
  • Обробка експериментальна
  • Обсмажка фільтр
  • Різновид Castillo
  • Регіон Colombia, Caldas Department
  • Фермер Генеральний директор кооперативу Луїс Мігель
  • Висота 1825 м
  • Рецепт приготування Оберіть високий посуд для того, щоб дріп-пакет не торкався готового напою. Відкрийте дріп-пакет за лінією відриву, зафіксуйте його за краї чашки. Залийте воду у дріп-пакет до верху (1/3 загального об'єму води) та дайте повністю стекти. Повторіть ще 2 рази. Та насолоджуйтесь смачною кавою.

Опис

Colombia Anserma Estandar – м’яка кава з приємною насиченою кислотністю. Його гідно оцінять любителі кавових напоїв без гіркоти.

Кооператив Ансерма знаходиться в західній частині департаменту Калдас і об’єднує 2083 виробники, які вирощують каву відмінної якості. Він володіє великими знаннями та досвідом у галузі комерціалізації кави та підтримує Національну федерацію виробників кави Колумбії та Комітет виробників кави Калдаса, який працює у муніципалітетах Ансерма, Рісаральда, Сан-Хосе, Белалькасар та Вітербо.

Кооператив, на чолі з генеральним директором Луїсом Мігелем, прагне використовувати нові технології і перейти до виробництва тільки specialty кави. Саме там уперше почали експериментувати із виробництвом лотів натуральної обробки.

Луїс Мігель придбав сушильну камеру Nuna Coffee, яка може регулювати температуру та вологість при сушінні кави. І для того, щоб розпочати проєкт, було обрано кілька місцевих виробників, відомих своєю якістю, у яких купували вишню за цінами, що перевищують звичайні ринкові ціни.

Також для покращення якості кооператив організував сортувальну станцію, щоб відбирати найстиглішу кавову вишню.

Процес обробки:

Це один з експериментальних лотів, у якому використовується сорт Castillo.

Після збирання та сортування кавову вишню поміщають у спеціальні сушильні камери, де сушать при температурі 35-40 градусів протягом 100-120 годин.

Це перші експерименти, які у кооперативі сподіваються розширити та покращити виробничі потужності, залучити до цієї програми більше виробників.

Умови оплати та доставки

Безготівкова оплата
3 види прайсу в залежності від обсягу замовлення
Безкоштовна доставка при замовленні від 20 кг
Термін доставки 1-3 дні

Замовити каву оптом

Заповніть форму і з вами зв'яжеться менеджер для уточнення деталей замовлення
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Кошик

Ваш кошик пустий
Calculate Shipping
Apply Coupon
Available Coupons
ciklum.com Get 20% off Партнерська знижка для корпоративного клієнта CIKLUM
test Get 50% off