Кава в дріпах Drip coffee Monteblanco 100% арабіка | Illusion
Пн - Пт: з 9:00 до 17:00
UA |
Безкоштовна доставка від 900 грн
Арт.: N/A

Drip coffee Monteblanco

Країна: Колумбія
Солодкість
Гіркота
Кислотність
Хочу замовити оптом
-
+

Характеристики

  • Смаковий профіль тропічні фрукти
  • Баланс смаку приємна фруктова кислотність, середня солодкість, мінімальна гіркота
  • Обробка мита + Passion Fruit
  • Обсмажка фільтр
  • Різновид Catura Purple
  • Регіон Huila
  • Висота 1730 м
  • Рецепт приготування Оберіть високий посуд для того, щоб дріп-пакет не торкався готового напою. Відкрийте дріп-пакет за лінією відриву, зафіксуйте його за краї чашки. Залийте воду у дріп-пакет до верху (1/3 загального об'єму води) та дайте повністю стекти. Повторіть ще 2 рази. Та насолоджуйтесь смачною кавою.

Опис

Ферма Monteblanco розташована в муніципалітеті Асеведо, юрисдикції Сан-Адольфо в селі Ла Токора, в околицях природного національного парку Куева-де-лос-Гуачарос.

Середня температура в цій місцевості коливається від 16 до 22 градусів ℃. Територія має хорошу освітленість та вологість завдяки близькості річки Суаза. Ґрунти — переважно вулканічного походження, багаті на нітроген. Ферма часто тоне в білих хмарах, що опускаються з вершин, через це й отримала свою назву.

Monteblanco — це сімейне господарство, яким керує Родріго Санчес Валенсія, продовжуючи традиції, що започаткував його дідусь. На площі 14 га він культивує такі кавові різновиди, як Geisha, Bourbon Pink, Pacamara, Caturra Purple та Caturra Red. Також частина ферми відведена для сушіння кави й під станцію митої обробки. Крім того, на території є охолоджувач, який гарантує стабільну температуру від 10 до 14 градусів ℃ для реалізації холодної ферментації.

Мита обробка з маркуєвою ферментацією

Для цього лоту була обрана кава Caturra Purple з високим показником солодкості, що сприяє швидкій активізації мікроорганізмів при ферментації, таких як лактобактерії та accharomyses cerevisiae. Потім ці бактерії відділяють для окремої культивації, додають до суміші маракую та місцевий фрукт — чолупа і ферментують її 8 днів.

Після цього 80 л отриманих матеріалів додається до кави, з якою ферментується у 200-літрових бочках ще 150 год.

Наступний крок — очищення від залишків муселяжу з подальшою просушкою 18-20 днів.

Далі кава на 30 днів поміщається в ромові бочки, які фермери отримують від колумбійських виробників рому. Витримка триває поки показник Брікс не дорівнюватиме 6 %, а pH – 4.

На останньому етапі — кава відправляється в халлер для видалення всіх верхніх шарів. Кінцевий продукт упаковується в джутові мішки із захистом GrainPro і відправляється на експорт.

Умови доставки та оплати

Зручне замовлення товарів онлайн
3 види прайсу для гуртових замовлень
Безкоштовна доставка на гуртові замовлення від 20 кг
Відправка замовлень протягом 1-2 робочіх днів

Замовити каву оптом

Заповніть форму і з вами зв'яжеться менеджер для уточнення деталей замовлення
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Кошик

Ваш кошик пустий
Calculate Shipping
Apply Coupon
Available Coupons
ciklum.com Get 10% off Партнерська знижка для корпоративного клієнта CIKLUM
test Get 50% off