Ферма Santa Maria розташована на висоті 1100 метрів на рівнем моря в кантоні Cuyanatzul, департаменту Ahuachapan. Він є частиною гірського хребта Apaneca-Ihuachapan, котрий відомий як один із найважливіших кавових регіонів Сальвадору. Ферма займає особливе місце, відокремлене та важкодоступне. Дороги, що ведуть до неї досить круті, але з захоплюючими краєвидами. Теруар характеризується тропічним кліматом та супіщаними ґрунтами.
Ферма активно займається захистом навколишнього середовища. Наприклад, використовують органічні речовини для поповнення водоносних горизонтів та екологічно чисті добрива.
Процес обробки
Стиглі ягоди збирають вручну та сортують. Залишають ягоди на 12 годин у відкритих ящиках для початкової ферментації. Після відправляють на африканські сітки та під час сушіння постійно перемішують, аби досягти рівномірної сушки. Наприкінці вологість зерна досягає 12%. Після сушки кава відпочиває в джутових мішках.