Пн - Пт: c 9:00 до 17:00
UA |
Безкоштовна доставка від 900 грн
Арт.: Невідомо

Ethiopia Buku Abel Carbonic Maceration

Країна: Ефіопія
Солодкість
Гіркота
Кислотність
Хочу замовити оптом
-
+

Характеристики

  • Смаковий профіль малиновий джем, ванільна кола, ожинове вино
  • Баланс тіла округле граюче тіло, легке та питке. Кислотність ягід та вина. Солодкість ванілі та джему. Мінімальна гірчинка
  • Обробка carbonic maceration
  • Обсмажка фільтр
  • Різновид Heirloom
  • Регіон Oromia, Hambela Wamela
  • Муніципалітет Hambella Wamana, Dimtu town, Boku Abel Kebele
  • Ферма Buku Abel
  • Висота 1900-2300 м

Опис

Буку Абель посів перше місце на ринку натуральної кави AFCA ToH Ethiopia (Taste of Harvest Ethiopia). Ще більше здивував багатьох, коли виграв титул чемпіона в ToH Africa чотири роки поспіль 2015-2018, на регіональному африканському змаганні.

 

Буку-Абель — невелике село на південному сході Ефіопії з надзвичайно високою висотою 2300 м над рівнем моря; він розташований у районі Хамбела Вореда в зоні Гуджі.

 

Кавові дерева в Буку-Абель часто висаджують серед тінистих бананових плантацій. Через холодний клімат і велику висоту кава, вирощена в Буку-Абель, дозріває повільно, що призводить до менших розмірів плодів і дуже твердих зерен кави з високою щільністю.

 

Бувши сімейним маєтком, фермери накопичили понад сотні років досвіду збирання плодів у потрібний час, щоб переконатися, що вишні червоні, як кров, оскільки кава, зібрана на цьому етапі (повністю дозріла, незадовго до почорніння) часто обіцяє високу солодкість.

 

Виробник і експортер кави DW (DW Coffee Export Plc) був зареєстрований і створений відповідно до законодавства Ефіопії та займається експортом ефіопської кави Green Arabica по всьому світу. Компанія належить пану Деміссі Едема, відомому виробнику кави та постачальнику кави із зони Гуджі протягом останніх 22 років.

 

Процес обробки

 

Ягоди темно червоного кольору ретельно перебирають та промивають. Їх помішають у невеликий металевий резервуар, в котрому формують анаеробне середовище. Після чого в резервуар закачують вуглекислий газ. Температура в резервуарі підтримується на позначці 21-23 градуси за Цельсієм. Велика кількість вуглекислого газу в анаеробному середовищі формує незвичайне бактеріальне середовище, що своєю чергою, формує цікавий органолептичний букет. Під час ферментації, верхній шар ягід тисне на нижній, в наслідок чого, поступово виділяються сік, що долучається до активного бродіння і забезпечує багатошаровість смаку. Ферментація триває 360 годин. Після ягоди промивають та досушують на бамбукових африканських сітках.

Умови оплати та доставки

Зручне замовлення товарів онлайн Безготівкова оплата
3 види прайсу для гуртових замовлень 3 види прайсу в залежності від обсягу замовлення
Безкоштовна доставка на гуртові замовлення від 20 кг Безкоштовна доставка на гуртові замовлення від 20 кг
Відправка замовлень протягом 1-2 робочіх днів Термін доставки 1-3 дні

Замовити каву оптом

Заповніть форму і з вами зв'яжеться менеджер для уточнення деталей замовлення
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Кошик

Ваш кошик пустий
Calculate Shipping
Apply Coupon
Available Coupons
ciklum.com Get 10% off Партнерська знижка для корпоративного клієнта CIKLUM
test Get 50% off