Купити каву Finca Santa Teresa в інтернет-магазині | Illusion
Пн - Пт: c 9:00 до 17:00
UA | EN |
Безкоштовна доставка від 900 грн
Арт.: 0016001256

Finca Santa Teresa

Країна: Мексика
Солодкість
Гіркота
Кислотність
Хочу замовити оптом
-
+

Характеристики

  • Смаковий профіль ваніль, солодка груша, іспанський бренді
  • Баланс тіла щільне глибоке тіло з соковитою солодкістю груші та приємним посмаком витриманого бренді
  • Обробка натуральна
  • Обсмажка еспресо
  • Різновид Tipica, Bourbon, Pacamara
  • Виробник Productores Agroecologicos de Villa Corzo
  • Регіон Chiapas, Villa Corzo
  • Висота 1300 - 1500 м

Опис

Chiapas – регіон на кордоні із Гватемалою. Плантації є багатим на поживні речовини завдяки вулканічному ґрунту. Посадка в тіні горіхових і цитрусових дерев, що своєю чергою забезпечує доволі тривале дозрівання плодів.

У 2015 році деякі виробники кави з регіону Villa Corzo побачили можливість збільшити цінність своєї кави, сформувавши асоціацію, яка запобігатиме поєднанню їх кави з іншою низькоякісною кавою. Тож вони заснували «Productores Agroecologicos de Villa Corzo», в який входить 57 місцевих виробників. Того ж року асоціація приєдналася до програми Café California “Por mas Café” з пересадки майже всіх їхніх ферм, які постраждали від землетрусу у 2014 році. Завдяки технічним нововведенням від Café California асоціація почала активно використовувати екологічні методи землеробства.

Процес обробки

Збір ягід відбувається виключно вручну. Після збору ягоди сортують. Найбільш стиглі та якісні ягоди відправляють на «африканські ліжка», де їх рівномірно розкладають для висушування, регулярно перемішують за для дотримання стандартів якісної сушки.

Натуральна обробка триває близько 3-4 тижнів і є одним з найбільш тривалих методів. Ягоди сушать до моменту, поки вміст вологи в зерні не досягне 12%.

Натуральний метод обробки є одночасно найпростішим і найскладнішим: зерно сушиться в ягоді, з високим вмістом цукрів, через які в ході обробки можуть початися процеси неконтрольованої ферментації або кава почне пліснявіти. Саме тому під час сушіння ягід їх дуже важливо регулярно і ретельно перемішувати, а також відбирати дефекти.

Такий спосіб створює каву з насиченим, бархатистим та щільним тілом. Акцент смаку схиляється до фруктової солодкості.

Умови оплати та доставки

Безготівкова оплата
3 види прайсу в залежності від обсягу замовлення
Безкоштовна доставка при замовленні від 20 кг
Термін доставки 1-3 дні

Замовити каву оптом

Заповніть форму і з вами зв'яжеться менеджер для уточнення деталей замовлення
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Кошик

Ваш кошик пустий
Calculate Shipping
Apply Coupon
Available Coupons
ciklum.com Get 20% off Партнерська знижка для корпоративного клієнта CIKLUM
test Get 50% off