Франциско керує фермою в 4-му поколінні. Сімейний маєток розташований прямо на кавових плантаціях. Ця кавова родина отримала всесвітнє визнання своєї виняткової кави, яка неодноразово брала участь у престижному «Cup of Excellence».
Франциско є Еко активістом та направляє багато зусиль на впровадження новітніх методів роботи з кавовою вишнею.
Процес обробки
Збір кавових ягід відбувається вручну й увага акцентується лише на стиглих вишнях. За наступні 12-15 годин ягоди проходять етап ретельної перевірки та сортування.
Класичний митий метод обробки проходить впродовж 24 годин і є чітко контрольованим, аби смакові характеристики кінцевого продукту були округлими та чистими.
Після кавові зерна промиваються та відправляються на африканські сітки де сушка триває ще близько 10 днів.