Ця кава походить з різних ферм компанії CAFESMO, що розташовані в муніципалітеті Мерседес на схилах гори Ерапука (2690 м) на кордоні департаментів Копан та Окотепеке. Із західної сторони територію оточує гора Серро-Піталь, а з інших боків – Національний заповідник Гісайоте та вулкан Пакайта. Разом вони забезпечують ідеальні умови для вирощування кави. Широкі плато гір створюють надзвичайно сприятливий мікроклімат, а також різноманітну фауну та флору на плантаціях та навколо із великою кількістю природної тіні.
Крім того, регіон Окотепеке відомий своїм багатим ґрунтом і ідеальним діапазоном висот для вирощування унікальної кави з багатим смаком.
Процес обробки
Компанія CAFESMO обробляє каву на власній станції обробки. Після ручного збору ягоди промивають, сортують та відправляють на станцію. Там ягоди обробляють класичним митим способом. Ферментація триває 12 годин, після чого ягоди промивають та досушують на африканських сітках до показника рівня вологості 11.5%.