Свіжообсмажена кава Honduras Romero San Isidro 100% арабіка | Illusion
Пн - Пт: c 9:00 до 17:00
UA |
Безкоштовна доставка від 900 грн
Арт.: Невідомо

Honduras Romero San Isidro

Країна: Гондурас
Солодкість
Гіркота
Кислотність
Хочу замовити оптом
-
+

Характеристики

  • Смаковий профіль пряний ром, червоний апельсин, нектарин, виноград
  • Баланс смаку тіло середньої щільності з приємною кислотністю цитруса, глибоким солодким тілом та стриманою гіркотою
  • Обробка Anaerobic 72 hours
  • Обсмажка еспресо
  • Різновид Parainema
  • Департамент Copan
  • Муніципалітет Corquin
  • Висота 1200 - 1240 м
  • Врожай 2022-2023
  • Збір врожаю лютий - березень

Опис

Ферма San Isidro знаходиться у громаді Celaque, муніципалітет Corquín, що входить до складу Національного парку Celaque в регіоні Copán. Це територія з помірним кліматом, багатими ґрунтами та режимом опадів, що ідеально підходить для вирощування якісної арабіки. Зерно з цього регіону відзначається особливим географічним позначенням (GI) Honduran Western Coffees (HWC).

 

Власник San Isidro #3 Франсіс Ромеро — кавовий продюсер в третьому поколінні. На фермі площею 5,50 га, він культивує Catuaí Rojo, Lempira, Parainema та IHCAFE90. Окрім того, Френсіс здобув ступінь з бізнес-інженерінгу і зараз працює в ODECO, установі, яка займається розвитком громад у західній частині Гондурасу.

 

San Isidro  є одним із понад 200 виробничих партнерів кооперативу Aruco, який був заснований у 2006 році 14 фермерами з Коркіна. У 2013 році Aruco розпочала програму мікро-лотів, спрямовану на виробництво високоякісних сортів кави. Завдяки асоціації Хав’єр отримав доступ до кращих ринків для продажу своєї кави.

 

Компанія Aruco надає усім членам кооперативу технічну допомогу, фінансування та відповідає за маркетинг зеленого зерна на міжнародному рівні. Такий підхід забезпечує високу продуктивність праці та екологічну стійкість у виробництві, а також сприяє всебічному розвитку сімей у регіоні. Крім того, Aruco підтримують місцеві освітні, суспільні проєкти та центри охорони здоров’я.

 

Процес обробки

 

Вся кава ретельно збирається вручну перед доставкою в центр збору. Потім ягоди розміщують в ємності, з яких повністю відкачують повітря. Процес ферментації в анаеробному середовищі триває 72 год.

 

Після цього каву підсушують до тих пір, поки шкірка ягід не набуде вираженого темного кольору, а зерно повністю не відокремиться від висохлої м’якоті. Це можна визначити за характерним постукуванням зерна в середині висохлої оболонки. Сушка триває до тих пір, поки вологість зерна не досягне 12%. Далі ягоди збирають в мішки та зберігають так кілька місяців.

 

На останньому етапі кава відправляється в халлер для видалення всіх верхніх шарів. Кінцевий продукт упаковується в джутові мішки із захистом GrainPro і відправляється на експорт.

Умови оплати та доставки

Зручне замовлення товарів онлайн Безготівкова оплата
3 види прайсу для гуртових замовлень 3 види прайсу в залежності від обсягу замовлення
Безкоштовна доставка на гуртові замовлення від 20 кг Безкоштовна доставка на гуртові замовлення від 20 кг
Відправка замовлень протягом 1-2 робочіх днів Термін доставки 1-3 дні

Замовити каву оптом

Заповніть форму і з вами зв'яжеться менеджер для уточнення деталей замовлення
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Кошик

Ваш кошик пустий
Calculate Shipping
Apply Coupon
Available Coupons
ciklum.com Get 10% off Партнерська знижка для корпоративного клієнта CIKLUM
test Get 50% off