Тренери курсу
- Тривалість 7 годин
- Група 4 людини
- Вартість 3000 грн/ос
- Час 10:00 - 18:00
Індивідуальний курс
Вартість – 4500 грн
Роман Рудковський
- Бренд менеджер та менеджер продукту Illusion coffee roasters.
- Учасник національних чемпіонатів SCA.
Опис курсу
Місце проведення
м. Дніпро, вул. Святослава Хороброго 35, 2 поверх
Мета навчання
Курс допоможе пізнати навички професійного приготування кави альтернативними методами бариста-початківцям і отримати нові знання більш досвідченим. Навчання спрямоване на ознайомлення з різновидами альтернативних методів заварювання, їх історією, принципом роботи, впливом на смак та профілями заварювання. Детально вивчити поняття екстракції, Brew Ratio та професійної оцінки смаку. Навчитися підбирати каву, воду та помел.
Програма курсу
- Знайомство з обладнанням для ручного заварювання.
- Фактори, що впливають на смак кави (зростання, обробка, обсмажування).
- Базові поняття смаку: критерії оцінювання та фактори впливу.
- Вода та її особливості.
- Екстрактивність кави.
- Робота зі змінними параметрами, які впливають на формування чашки.
- Робота з різними методами ручного заварювання: V60, Kalita, Дотик, Clever, Aeropress.