Пн - Пт: c 9:00 до 17:00
UA |
Безкоштовна доставка від 900 грн
Арт.: Невідомо

Drip coffee Costa Rica Tarrazu Carvajal

Країна: Коста-Ріка
Хочу замовити оптом
-
+

Характеристики

  • Смаковий профіль солодка випічка, кориця, вишневий сінабон
  • Баланс смаку щільне та бархатисте тіло, насичена солодкість випічки та прянощів, мінімальна кислотність та гірчинка
  • Обробка експериментальна
  • Обсмажка фільтр
  • Різновид Caturra & Catuaí
  • Регіон Tarrazú, San José, Los San – tos
  • Ферма Carvajal
  • Фермер William Elizondo
  • Станція обробки Beneficio San Diego
  • Висота 1450 - 1750 м
  • Рецепт приготування Оберіть високий посуд для того, щоб дріп-пакет не торкався готового напою. Відкрийте дріп-пакет за лінією відриву, зафіксуйте його за краї чашки. Залийте воду у дріп-пакет до верху (1/3 загального об'єму води) та дайте повністю стекти. Повторіть ще 2 рази. Та насолоджуйтесь смачною кавою.

Опис

Найвідоміший кавовий регіон Коста Ріки – Тарразу.  Розташований приблизно за дві години їзди на південь від Сан-Хосе, Тарразу є кавовою золотою копальнею Коста-Ріки. Його гірський рельєф, пишна рослинність і чітко виражені пори року створюють ідеальні умови для вирощування кави. Кавові плантації тут знаходяться на висоті понад 1500 метрів, що дозволяє ягодам повільно дозрівати та повністю розкривати свій смак.

Beneficio San Diego заснована у 1888 році, і вона постійно розвивається завдяки інноваціям. Розташована у центрі регіонів Тарразу та Трес-Ріос, Beneficio San Diego спеціалізується на переробці місцевої кави та прагне підвищити ефективність і стандарти якості. Завдяки широкому досвіду та традиціям інновацій, Beneficio San Diego використовує унікальні методи, такі як термічні резервуари для бродіння та застосування дріжджів, для створення характерних профілів чашок.

 

Процес обробки

 

Кавові ягоди збираються вручну та ретельно сортуються. Після відправляються на обробку.

Процес анаеробного бродіння відбувається в середовищі, де немає кисню, що дозволяє каві бродити за відсутності повітря.

Цей унікальний метод змушує цукор у кавовій вишні ферментувати, утворюючи характерні кислоти, які створюють виняткові та унікальні смаки. Ключ до досягнення цих дивовижних смаків полягає у вмісті цукру у вишні, тому обираються лише найстигліші вишні з найвищих схилів регіону Тарразу. Після ферментації кава переміщується на різні сушарки, де вона висушується до ідеального рівня вологості 11,5% перед тим, як відправитись на відпочинок. Протягом цього періоду спокою складні смаки кави продовжують розвиватися, покращуючи складність тіла та смаковий профіль.

Умови оплати та доставки

Зручне замовлення товарів онлайн Безготівкова оплата
3 види прайсу для гуртових замовлень 3 види прайсу в залежності від обсягу замовлення
Безкоштовна доставка на гуртові замовлення від 20 кг Безкоштовна доставка на гуртові замовлення від 10 кг
Відправка замовлень протягом 1-2 робочіх днів Термін доставки 1-3 дні

Замовити каву оптом

Заповніть форму і з вами зв'яжеться менеджер для уточнення деталей замовлення
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Кошик

Ваш кошик пустий
Calculate Shipping
Apply Coupon
Available Coupons
ciklum.com Get 10% off Партнерська знижка для корпоративного клієнта CIKLUM
test Get 50% off