Свіжообсмажена кава Brazil Ipanema Dulce 100% арабіка | Illusion
Пн - Пт: c 9:00 до 17:00
UA |
Арт.: 0016001104

Brazil Ipanema Dulce

Країна: Бразилія
Солодкість
Гіркота
Кислотність
Хочу замовити оптом
-
+

Характеристики

  • Смаковий профіль фундук, карамель, чорний шоколад
  • Баланс смаку насичена солодкість, середня кислотність, округле тіло
  • Обробка натуральна
  • Обсмажка еспресо
  • Різновид Mundo Novo, Acaia, Catuai
  • Регіон Minas Gerais, Sul de Minas
  • Муніципалітет Алфенас і Консейсан-до-Ріу-Верде
  • Ферма Каперінья, Конкішта, Ріу-Верде
  • Виробник Ipanema Estates
  • Висота 780 - 1350 м

Опис

Ipanema Dulce один з найкращих представників бразильської арабіки. Ця зернова кава відрізняється насиченою солодкістю та приємною кислотністю.

Ipanema Dulce – відомий у всьому світі бразильський виробник кави в зернах. Компанія була заснована в 1969 році й сьогодні, більше ніж 50 років по тому, поставляє каву безпосередньо у 27 країн світу.

Ферми Іпанеми розташовані в регіоні Суль-де-Мінас (південь штату Мінас-Жерайс), найбільш відомому регіоні виробництва кави в Бразилії. Дульче надходить з ферм Каперінья, Конкішта і Ріу-Верде, які славляться високою якістю вирощуваної кави.

Фазенда Каперінья була першою фермою, придбаної Іпанема в 1969 році. Площа ферми – 2200 га, з яких 70% зайнято виробництвом кави. Решта 30% віддані під заповідники та природоохоронні зони.

Фазенда Конкішта розташована на березі озера Фурнас. Тут ідеальний мікроклімат для захисту від низьких температур.

Ферма Ріу-Верде розташована в середині гірського хребта Мантикейра, вона  існує вже понад 100 років.

Ферма Ріу-Верде володіє найбільшим діапазоном висот, де росте кава – від 800 до 1350 метрів над рівнем моря. Тому практично весь збір врожаю здійснюється вручну.

Процес обробки:

Після збирання ягоди промивають і сортують. Найбільш стиглі та якісні ягоди відправляють на патіо, де їх рівномірно розкладають для висушування, регулярно перемішують. Для сушіння використовуються “африканські ліжка”.

Натуральна обробка триває близько 3-4 тижнів і є одним з найбільш тривалих методів. Каву сушать до моменту, поки оболонка не набуде темного кольору, а зерно не стане повністю відокремлюватися від висушеної м’якоті. При цьому вміст вологи в зерні досягає 12%.

Натуральний метод обробки є одночасно найпростішим і найскладнішим: зерно сушиться в ягоді, з високим вмістом цукрів, через які в ході обробки можуть початися процеси неконтрольованої ферментації або кава почне пліснявіти. Саме тому під час сушіння ягід їх дуже важливо регулярно і ретельно перемішувати, а також відбирати дефекти.

Умови оплати та доставки

Зручне замовлення товарів онлайн Безготівкова оплата
3 види прайсу для гуртових замовлень 3 види прайсу в залежності від обсягу замовлення
Безкоштовна доставка на гуртові замовлення від 20 кг Безкоштовна доставка на гуртові замовлення від 20 кг
Відправка замовлень протягом 1-2 робочіх днів Термін доставки 1-3 дні

Замовити каву оптом

Заповніть форму і з вами зв'яжеться менеджер для уточнення деталей замовлення
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Кошик

Ваш кошик пустий
Calculate Shipping
Apply Coupon
Available Coupons
ciklum.com Get 10% off Партнерська знижка для корпоративного клієнта CIKLUM
test Get 50% off