Даний лот — це суміш різних лотів кави, ретельно відібраних відповідно до профілю чашки, з регіону Кірінь’яга в Кенії. Цей регіон широко відомий завдяки своїм вулканічним та родючим ґрунтам, що забезпечує високий рівень кавової сировини. Фермери, які виробляють каву, доставляють свої кавові вишні на фабрики в рамках фермерських кооперативів. Такий підхід дозволяє чітко стандартизувати виробництво та уникнути помилок в основних процесах.
Процес обробки
Кавові вишні збираються вручну в періоді жовтень – грудень. Сортування вишні здійснюється, щоб гарантувати використання лише найкращої вишні та видалення ягід нижчої якості. Класичний метод обробки чітко контролюється на всіх етапах. Загальний час ферментації в тенах з водою займає 36 годин, після ягоди промиваються та переносяться на «африканські сітки» аби їх вологість опустилась до 11-13%. Часто зона сушіння кави накривається тіньовими навісами, аби не допустити швидкого висушування. Після кава «відпочиває» та додатково сортується.